Über
Playlists
Registrierung
1

Begeleider - Taak 4.5 - ZwemAPK

Mitmachen
ÜbersichtBadges

Begeleider - Taak 4.5 - ZwemAPK

Mitmachen

Inhalt

Veel volwassenen zwemmen na het behalen van een zwemdiploma nauwelijks meer maar ontdekken opnieuw hoe leuk en ontspannen zwemmen is. Anderen doen het op latere leeftijd om gezond te blijven of met anderen lekker te keuvelen terwijl ze bewegen. Dat is natuurlijk allemaal prima. Toch is de stap voor velen groot omdat ze niet meer weten hoe goed ze nog kunnen zwemmen. Daarom is er een ZwemAPK. Het traject start met een test waarin wordt bepaald wat je nog kunt en hoe goed en hoe veilig je jezelf redden in het water. Als je het niveau wil verbeteren volgt je een lesprogramma. Na een bepaalde tijd doe je weer een test. Jouw taak is volwassenen hierbij te helpen tijdens de tests en het lesprogramma. Je leert de meest belangrijke dingen voor deze doelgroep van volwassen zwemmers en kan dat voordoen. Het gehele traject staat onder leiding van een instructeur en je maakt meet hem/haar afspraken over wat jouw bijdrage is.

Erhalte einen Badge für diese Aktivität

ZwemAPK Erhalte diesen Badge

Je leert hoe je volwassenen bij de testen ondersteunt en helpt bij het goed laten verlopen van de testen. Hetzelfde doe je ook je onder leiding van een instructeur ook bij het lesprogramma.


Aufgaben
Aufgabe Nr. 1
Augestellt durch die Organisatoren oder mittels QR Code
Helpen bij de begeleiding van volwassenen tijdens test en lesprogramma’s
Learning to learn
Zur Playlist hinzugefügt (1)
Zeit zur Vervollständigung: 3 Stunden
Teilen:

Ausführende Organisation

ExpeditieRED

In Playlisten verwendet

Begeleider van wateractiviteiten
ExpeditieRED
Badgecraft betreibt diese Plattform und entwickelt sie zusammen mit Organisationen aus dem Bildungsbereich. Das EU Programm ERASMUS+ hat eine Ko-Finanzierung für die Entwicklung der ersten Version dieser Plattform gewährt. Kontakt support@badgecraft.eu.
Plattform
Andere Sprache auswählen:
StartseiteMapAktivitätenPlaylists