Sobre
Playlist
Regístrate
1

Instructeur - Taak 2.4 - Opdrachten bij ‘Geven van Lessen’

Participar
Panorama generalInsignias

Instructeur - Taak 2.4 - Opdrachten bij ‘Geven van Lessen’

Participar

Contenido

Bij de opleiding tot instructeur behoren een aantal opdrachten. De opdrachten voor de taak 'les geven' voor een KNZB instructeur 2 staan alle maal in Flowsparks. Alle 3 opdrachten voor het onderdeel 'les geven' in Flowsparks (2.1.1; 2.1.2; 2.1.3)moet je maken en up-loaden in Flowsparks. Ze worden daar door de docent nagekeken en krijgt ze daar goed gekeurd (afgerond is te zien aan een groen bolletje). Als je ergens mee gestart bent krijgt de docent een geen bolletje te zien. Als je alles voor dat onderdeel hebt ingeleverd komt je in de wacht (oranje). Dan moet de docent reageren.
Per opdracht is in FLowsparks uitgelegd wat je precies moet doen. Lees dat goed door! houd je ook aan de lijst van dingen waaraan de opdracht moet voldoen. Soms staat er aangegeven waarop de opdracht wordt beoordeeld. Laat deze punten terugkomen in jouw uitwerking van de opdracht. Doe dat slim! Als je precies wil weten wat er in het beoordelingsprotocol staat dan kan je dat vinden onder taak 5.1.1 en 5.1.2.
Als je formulieren moet gebruiken, dan staan die altijd in de opdracht. Gebruik alleen die formulieren

De extra specialisatie Fibby zwemmen heeft 1 additionele opdracht als je de andere 3 opdrachten voor 'les geven' al hebt gemaakt. Voor de specialisatie Fibby zwemmen maak je opdracht 2.1.3 nog een keer, maar dan toegepast op Fibby zwemmen van ouder-kind combinaties.
Dat betekent dat je 3 lessen moet geven en daarvoor de les met een kort verslag van hoe het ging (laatste veld onder de les voorbereiding), de zelfevaluatie en de evaluatie met de praktijkbegeleider moet inleveren. Je kan de documenten niet in Flowsparks inleveren omdat de KNZB geen Fibby zwemmen kent. Daarom upload je ze in bij deze activiteit in ExpeditieRED onder bewijs. De opdracht wordt nagekeken en bij voldoende beoordeling ontvang je de badge.


Consigue la insignia de actividad

OpdrachtOverzicht Consigue esta insignia

Deze badge verkrijg je als je alle opdrachten hebt ingeleverd / ge-upload. Dat betekent dat je 3 opdrachten in FLowsparks hebt ingeleverd en de taak met voltooid hebt afgerond. Die je de specialisatie Fibby zwemmen, dan wordt de badge automatisch toegekend als je de documenten hebt ge-upload en de opdracht voldoende is beoordeeld.

Tareas
Tarea no.1
Emitido por el organizador o escaneando el código QR
Alle opdrachten inleveren
Learning to learn
Añadido a la lista de reproducción (1)
Tiempo para completar: 8 horas
Compartir:

Organizadores

ExpeditieRED

Utilizado en las listas de reproducción

Instructeur Zwemmen
ExpeditieRED
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
InicioMapaActividadesPlaylist