Sobre
Playlist
Regístrate
1

Begeleider - Taak 1.0 - Kennismaken met ons leerplatform en MDT

Participar
Panorama generalInsignias

Begeleider - Taak 1.0 - Kennismaken met ons leerplatform en MDT

Participar

Contenido

MDT staat voor maatschappelijke diensttijd. Als je tussen de 12 en 30 jaar bent, kan je meedoen. Als je een maatschappelijke diensttijd doet, doe je iets nuttigs als vrijwilliger voor de maatschappij. Je voert de met jou afgesproken werkzaamheden uit en wordt daar voor opgeleid. Zo maak je niet alleen jezelf, maar ook de maatschappij een stuk sterker.

Je kan een MDT traject doen bij ExpeditieRED. Je leert in dit project:
  • Dat plezier hebben op en in het water voorop staat.
  • Hoe je kinderen en anderen waterveilig kunt maken en kunt leren zwemmen.
  • Hoe je risico’s en gevaren kunt inschatten en daar rekening mee kan houden.
  • Hoe je mensen helpt en redt als er iets mis gaat.

Er zijn een aantal dingen die je moet weten om mee te kunnen doen:
  • Je bent tussen de 12 en 30 jaar.
  • Je beschikt over het A-diploma om taken aan het water te kunnen doen.
  • Je moet je inschrijven via deze link.
  • We leiden je ongeveer 40 uur op voor wat je gaat doen.
  • Je werkt in een vereniging of voor ExpeditieRED 40 uur.
  • Dus je maakt 80 uur en daarvoor heb je 6 maanden de tijd.
  • Je doet mee aan het onderzoek ten behoeve van MDT. Aan het begin en het einde vul je een vragenlijst in. Meer informatie over het landelijke onderzoek vind je hier.

Uitleg leerplatform en open badges!
  1. 🏆 Hoe werkt ons leerplatform: je logt in met je persoonlijke mailadres en maakt een wachtwoord aan. Als je dat hebt gedaan krijg je een mail van Badgecraft, waarin jouw aanmelding wordt bevestigd!
  2. 🚀 Onze projectleider benadert jou en spreekt met je af wat je wil en kan doen. Dat zijn activiteiten die staan beschreven in een playlist. In dit geval de playlist 'instructeur', waarin alle mogelijke activiteiten zijn opgenomen. Je voert alle dingen uit die we met je hebben afgesproken. 'Daarbij word je begeleid. Met het uitvoeren van een activiteit verdien je een Open Badge.
  3. 🌐 Een Open Badge is een digitaal certificaat dat jouw prestaties en vaardigheden beschrijft en erkent. Je kunt deze badges verdienen, verzamelen en delen met iedereen die je wil. Ontdek de verscheidenheid aan digitale badges die je kunt verdienen bij ExpeditieRED. Van levensreddende vaardigheden tot maatschappelijke betrokkenheid!
  4. 🤔 Badge Wallet App: De Badge Wallet App is Jouw Digitale Trofeeënkast op je mobiel, waarin alle verdiende badges zijn opgenomen! Je gebruikt dus de Badge wallet app om al je verdiende badges op één plek te bewaren. Zo heb je altijd jouw indrukwekkende prestaties binnen handbereik! Je kan badges verdienen bij ExpeditieRED, maar ook steeds meer werkgevers, scholen en sportorganisaties gaan er mee werken. De badges worden uitgegeven door 'organisator of door scannen van QR code via Badge Wallet app'. Het kan ook zijn dat je in de taak iets moet uploaden en dan staat er 'beoordeeld door: één activiteitenorganisator'. Per activiteit staat vermeld hoe je een badge krijgt. De badge wallet app moet je zelf downloaden via Play Store of via App Store 
  5. 🏅 Zichtbaar voor de Wereld: In de Badge Wallet staan alle badges, die jij hebt verdiend. Je kan ze met trots aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld op school, bij je werkgever, sportvereniging of vrienden. Badges zijn een herkenning en erkenning voor jouw ervaringen en prestaties. Jij bepaalt wie ze te zien krijgt en kan instellen voor wie je ze zichtbaar maakt.

Ben je al enthousiast? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Start jouw ExpeditieRED avontuur en draag bij aan een veiligere samenleving!

Voor vragen neem contact op met Sandra van Lohuizen via 📧 Lohuizen.a@gmail.com of 📱06-34190854.

Consigue la insignia de actividad

Kennismaker Consigue esta insignia

Heb je deze badge verdiend? Dan ben je nu in staat om zelf te beoordelen of Maatschappelijke Dienst Tijd (MDT) iets voor jou is. Ontdek de mogelijkheden en beslis of je klaar bent voor een betekenisvol avontuur! 🌐🤔
Tareas
Tarea no.1
Emitido por el organizador o escaneando el código QR
ExpeditieRED Gesprekstaak - Verdien Je Kennismaker badge!

Stap 1: 🤝 Plan een gesprek met de projectleider van ExpeditieRED.
Stap 2: 🗣️ Bespreek jouw interesse en ontdekkingen over MDT.
Stap 3: 🏅 Verdien de Kennismakers badge als bevestiging van jouw MDT-beoordelingsvaardigheden!
Social competence
Añadido a la lista de reproducción (1)
Tiempo para completar: 2 horas
Compartir:

Organizadores

ExpeditieRED

Utilizado en las listas de reproducción

Begeleider van wateractiviteiten
ExpeditieRED
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
InicioMapaActividadesPlaylist