Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Begeleider - Taak 4.1 - Fibby

Participar
Visão globalPatentes

Begeleider - Taak 4.1 - Fibby

Participar

Sobre

Inhoud
Kinderen van 2-4 jaar hebben meestal nog niet de motoriek en kracht om succesvol mee te doen aan het ABC les programma. Toch lopen zij grote risico’s en die worden groter naarmate een kind meer van water houdt. Daarom is het belangrijk om deze jonge kinderen zelfredzaam te maken in het water. jullie leren de kinderen:
  • niet bang zijn in het water,
  • watervrij zijn,
  • zich kunnen voortbewegen,
  • niet in paniek raken als ze in het water vallen
  • en op de kant kunnen komen wanneer dat nodig is.

De Fibby is daarbij een goedgekeurd hulpmiddel dat grote voordelen heeft boven andere hulpmiddelen als bandjes, kurkjes en zwemvestjes.



De Fibby zorgt dat een kind armen en benen vrij kan bewegen. Zonder de zwemslagen te beheersen, gaat een kind dat kan lopen, trappelen en balans zoeken met het lichaam en de armen. Als ze dat beheersen, kunnen ze zich met handen en voeten voort bewegen met bijvoorbeeld een hondjes slag of iets anders, dat ze zelf hebben verzonnen. Eerst met Fibby en na voldoende oefenen ook zonder Fibby. Daarmee zijn ze veel veiliger in het water en veel beter op het diploma zwemmen voorbereid.
Op deze jonge leeftijd leren kinderen vooral door nadoen, iets uitproberen en spelen. Je kan dus heel anders les geven dan bij diploma zwemmen gebruikelijk is.
Ook kan je bij deze leeftijd ouders met hun kind met Fibby zelf laten oefenen. Dat is quality time voor ouders die dat leuk vinden. Het voorkomt ook veel gedoe omdat het kind zich met een ouder in de regel veiliger voelt.

Wij leren je:
  • wat je met een Fibby allemaal kan,
  • welke spelletjes ouders kunnen doen,
  • wat ouders voor kunnen doen en uitlokken,
  • hoe je ouder en kind positief begeleidt.


Get activity badge

FibbyBuddy Get this badge

Je kan ouder-kind begeleiden en je kan overbrengen hoe een kind zwem waterveiliger wordt onder leiding van een instructeur
Tarefas
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Begeleiden van jonge kinderen met een Fibby om ze waterveilig te maken.
Learning to learn
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 3 horas
Compartilhar:

Organizadores

ExpeditieRED

Used in playlists

Begeleider van wateractiviteiten
ExpeditieRED
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
InícioMapaAtividadesPlaylist