Sobre
Playlist
Registrar-se
1

Zwem MDT - Taak 2 - Kennismaken met water - Risico's en gevaren in het zwembad

Participar
Visão globalPatentes

Zwem MDT - Taak 2 - Kennismaken met water - Risico's en gevaren in het zwembad

Participar

Sobre

Elk type water heeft zijn eigen gevaren en risico's. Daarom maken we onderscheid tussen zwembaden, open water zoals meren en kanalen, en de zee.

Deze activiteit richt zich op de gevaren in een zwembad. In Nederland moet er altijd toezicht zijn in een zwembad, maar dat betekent niet dat bezoekers alles kunnen doen zonder gevaren en risico's. In elk zwembad gelden kleding- en hygiënevoorschriften en zijn er gedragsregels, zoals niet rennen op de gladde perrons rond het zwembad. Het is altijd druk in een zwembad en mensen springen van de kant, duikplanken of andere toestellen. Er bestaat altijd een kans dat iemand op je springt. Het is soms moeilijk om te zien of iemand in nood is of gewoon aan het spelen is. Ook kun je in het water geduwd worden of problemen krijgen op glijbanen of in stroomversnellingen.

In deze workshop leer je wat de gevaren en risico's zijn en hoe je ze kunt voorkomen en beperken. Je leert ook wat je moet doen als er iets misgaat. In Nederland zijn de veiligheidsvoorschriften in zwembaden goed geregeld. Als assistent bij de kennismaking met de gevaren en risico’s in zwembaden leer je wat belangrijk is en kan je dat overdragen aan andere migranten.



Get activity badge

AquaBewust Get this badge

Als je deze badge hebt behaald, ben je op de hoogte van de gevaren en risico's die kunnen voorkomen in het zwembad. Je kan aan andere migranten overbrengen wat niet verstandig is om te doen.
Tarefas
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Het deelnemen aan de workshop.
Learning to learn
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 2 horas
Compartilhar:

Organizadores

ExpeditieRED

Used in playlists

Zwem MDT voor migranten
ExpeditieRED
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
InícioMapaAtividadesPlaylist