O nas
Seznami predvajanja
Registracija
1

Trainer - Taak 2.2.2 - Begeleiden bij Trainingen: Waterpolo (facultatief)

Pridruži se
PregledZnačke

Trainer - Taak 2.2.2 - Begeleiden bij Trainingen: Waterpolo (facultatief)

Pridruži se

Content

Waterpolo is een teamsport waarin je al vanaf 7 jaar competitie kan spelen. Maar voor het zover is, maakt een kind zich een aantal zaken eigen zoals de polo borstcrawl, watertrappelen, bal gooien en vangen, zwemmen met een bal en verdedigen. Het is een sport waarin het lichamelijke contact niet wordt geschuwd en waarin een speler regelmatig snel moet omschakelen van aanval op verdedigen en omgekeerd. Je hebt 30 seconden om de bal in bezit te houden en een aanval af te ronden met een poging tot scoren. Om dat te kunnen, moet je goed samenspelen en een teamgenoot in een scoringspositie brengen. Dat leer je niet zomaar en vraagt training als individu en als team. Als beginnend trainer zal je vaak met kinderen bezig zijn, die nog veel moeten leren. In trainer 2 wordt daarom veel aandacht besteed aan hoe je kinderen de beginselen bij brengt van het waterpolo en hoe je hen kan leren om goed samen te spelen en effectief te zijn in een team.

Pridobite značko aktivnosti

WaterpoloTechnicus Pridobi to značko

Als je deze badge hebt behaald, kan je kinderen de beginselen van waterpolo leren en hen stimuleren om als team te opereren.
Naloge
Naloga št.1
Izda organizator ali skeniranje QR kode
Leren training geven aan jonge waterpoloërs.
Learning to learn
Na seznam predvajanja dodan/a (1)
Potreben čas za dokončanje: 8 ura
Deli:

Organizatorji

ExpeditieRED

Uporabljeno v seznamu predvajanja

Trainer Wedstrijdzwemmen
ExpeditieRED
Badgecraft vodi spletno infrastrukturo za mesta in regije učenja in jo razvija skupaj z vodilnimi izobraževalnimi organizacijami. Evropski konzorcij razvija to platformo s pomočjo sofinanciranja programa Evropske unije Erasmus+. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Preklopite na drug jezik:
DomovZemljevidAktivnostiSeznami predvajanja