About
Playlists
Sign up
1

Trainer - Taak 2.2.1 - Begeleiden bij trainingen: Wedstrijdzwemmen

Join
OverviewБэйджы

Trainer - Taak 2.2.1 - Begeleiden bij trainingen: Wedstrijdzwemmen

Join

Content

Of een zwemmer efficiënt zwemt en zo min mogelijk energie verbruikt, wordt grotendeels bepaald door de techniek. Het is daarom van groot belang dat:
  • de 4 zwemslagen,
  • het starten,
  • keerpunten maken
  • onderwaterfasen
  • goed finishen
worden beheerst. Er voor zorgen dat dit zo is, is de belangrijkste taak van een trainer 2. Je kan veel leren van voorbeelden en uitleg op YouTube, maar video’s van je eigen zwemmers leren je waar je als trainer het beste tijd aan kan besteden. Goede oefeningen en passende aanwijzingen, die goed overkomen zijn essentieel. Daar gaat deze activiteit over. Je leert de basistechniek goed overbrengen.


Get activity badge

WedstrijdzwemTechnicus Get this badge

Deze badge krijg je als je weet hoe je zwemtechnieken aanleert en hoe je er voor zorgt dat tijdens het inslijten van technieken de zwemconditie verbetert. Het is jouw rol om te zorgen dat kinderen het leuk vinden, met plezier zwemmen en als groep goed functioneren.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Je bent in staat om kinderen te begeleiden en goede technieken aan te leren en in te slijten zodat ze steeds beter en harder gaan zwemmen.
Learning to learn
Added to playlist (1)
Time to complete: 8 hours
Share:

Organisers

ExpeditieRED

Used in playlists

Trainer Wedstrijdzwemmen
ExpeditieRED
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeMapActivitiesPlaylists