Σχετικά με εμάς
Playlists
Εγγραφή
1

Trainer - Taak 2.2.4 - Begeleiden bij trainingen: Vinzwemmen (facultatief)

Συμμετοχή
Σφαιρική ΕικόναΣήματα

Trainer - Taak 2.2.4 - Begeleiden bij trainingen: Vinzwemmen (facultatief)

Συμμετοχή

Σχετικά

Vinzwemmen is een sport die wordt beoefend met bi-fins (een bepaald model zwemvliezen) of met een monovin, waarin je met beide benen alleen een vlinderbeweging kan maken. Je zwemt hele stukken onderwater of met een snorkel en in enkele onderdelen zelfs met perslucht zoals duikers dat doen. Het is een uitdagende sport waarvoor je goed moet kunnen zwemmen. Er zijn helaas maar weinig verenigingen die deze sport aanbieden en in competitie verband beoefenen.
Als trainer 2 leer je kinderen en jongeren de beginselen van deze sport, waarin de benen een veel belangrijkere rol spelen dan in het wedstrijdzwemmen. Je leert ze verschillende zwemvinnen te gebruiken en daarmee - deels onder water - efficiënt vooruit te komen. Je zorgt dat de borstcrawl- en Vlinderbeentechniek technisch goed worden aangeleerd en ingesleten.



Αποκτήστε το σήμα δραστηριότητας

VinzwemTechnicus Αποκτήστε αυτό το σήμα

Als je deze badge hebt behaald, kan je kinderen en jongeren training geven in de technieken van het vinzwemmen en ben je in staat de juiste technieken in te slijten.
Εργασίες
Αρ. Εργασίας 1
Εκδίδεται από τον οργανωτή ή σάρωση κώδικα QR
Leren training geven aan kinderen en jongeren in de beginselen van het vinzwemmen
Learning to learn
Προστέθηκε στην playlist (1)
Ώρα για να ολοκληρωθεί: 8 ώρες
Κοινοποίηση:

Διοργανωτές

ExpeditieRED

Χρησιμοποιείται σε playlists

Trainer Wedstrijdzwemmen
ExpeditieRED
Η Badgecraft φιλοξενεί αυτήν την πλατφόρμα και την αναπτύσσει μαζί με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχρηματοδότησε την κατασκευή της πρώτης έκδοσης αυτής της πλατφόρμας. Επικοινωνήστε με το support@badgecraft.eu.
Πλατφόρμα
Αλλαγή γλώσσας:
Αρχική σελίδαΧάρτηςΔραστηριότητεςPlaylists