Sobre
Playlists
Registrar-se
1

Trainer - Taak 2.2.4 - Begeleiden bij trainingen: Vinzwemmen (facultatief)

Participar
Visão globalMedalhas

Trainer - Taak 2.2.4 - Begeleiden bij trainingen: Vinzwemmen (facultatief)

Participar

Sobre

Vinzwemmen is een sport die wordt beoefend met bi-fins (een bepaald model zwemvliezen) of met een monovin, waarin je met beide benen alleen een vlinderbeweging kan maken. Je zwemt hele stukken onderwater of met een snorkel en in enkele onderdelen zelfs met perslucht zoals duikers dat doen. Het is een uitdagende sport waarvoor je goed moet kunnen zwemmen. Er zijn helaas maar weinig verenigingen die deze sport aanbieden en in competitie verband beoefenen.
Als trainer 2 leer je kinderen en jongeren de beginselen van deze sport, waarin de benen een veel belangrijkere rol spelen dan in het wedstrijdzwemmen. Je leert ze verschillende zwemvinnen te gebruiken en daarmee - deels onder water - efficiënt vooruit te komen. Je zorgt dat de borstcrawl- en Vlinderbeentechniek technisch goed worden aangeleerd en ingesleten.



Obter uma medalha da atividade

VinzwemTechnicus Obter esta medalha

Als je deze badge hebt behaald, kan je kinderen en jongeren training geven in de technieken van het vinzwemmen en ben je in staat de juiste technieken in te slijten.
Tarefas
Tarefa n.º 1
Emitido pelo organizador ou através da leitura do código QR
Leren training geven aan kinderen en jongeren in de beginselen van het vinzwemmen
Learning to learn
Adicionado à Playlist (1)
Tempo para completar: 8 horas
Compartilhar:

Organizadores

ExpeditieRED

Utilizado em playlists

Trainer Wedstrijdzwemmen
ExpeditieRED
A Badgecraft é a anfitriã desta plataforma e desenvolve-a em conjunto com as principais organizações educativas. O programa Erasmus+ da União Europeia concedeu um cofinanciamento para a construção da primeira versão desta plataforma. Contacto: support@badgecraft.eu.
Plataforma
Alterar idioma:
InícioMapaAtividadesPlaylists