Su di noi
Playlist
Registrati
1

Begeleider - Taak 4.3 - Sterrenplan

Partecipa
PanoramicaBadge

Begeleider - Taak 4.3 - Sterrenplan

Partecipa

Informazioni

Het sterrenplan is er voor de kinderen na het diplomazwemmen. Elk vereniging wil kinderen graag:
  • aan het zwemmen houden na het diplomazwemmen of
  • wil nieuwe leden werven die bij andere organisaties hun zwemdiploma hebben gehaald.
Verenigingen willen kinderen laten kennis maken met de verschillende zwem sporten zoals waterpolo, wedstrijdzwemmen, lifesaving of vinzwemmen. Want waarom zouden kinderen meteen een sport moeten kiezen? Als je deze specialisatie kiest, leer je van alle sporten iets. Je kan kinderen helpen om de beginselen onder de knie te krijgen en hen plezier te laten beleven aan de sporten. Je helpt ze te ontdekken wat ze leuk vinden en wat bij hen past en vinden vriendjes die dat ook ontdekken.



Ottieni badge per l'attività

Sterrenplan Ottieni questo badge

Je leert de belangrijkste zaken van elke zwemsport. De instructeur heeft de leiding, maar je kan alle jouw opgedragen taken uitvoeren en het kinderen naar de zin maken en zorgen dat de groep actief met elkaar bezig is.
Attività
Task n.1
Emesso dall'organizzazione o scansionando il codice QR
Je kan een instructeur helpen met het uitleggen van de basis van de verschillende zwemsporten uit leggen en zorgt ervoor dat kinderen de kinderen goed meedoen en er plezier aan beleven.
Learning to learn
Inserito in playlist (1)
Tempo di completamento: 3 ore
Condividi:

Organizzatori

ExpeditieRED

Utilizzato nelle playlist

Begeleider van wateractiviteiten
ExpeditieRED
Badgecraft gestisce questa piattaforma web e continua a svilupparla in partnership con organizzazioni leader nel settore dell'educazione. La prima versione di questa piattaforma è stata realizzata grazie ai cofinanziamenti del programma Erasmus+ dell'Unione Europea. Contattaci all'email support@badgecraft.eu.
Piattaforma
Cambia lingua:
HomeMappaAttivitàPlaylist