About
Playlists
Sign up
1

Trainer - Taak 5.3 - MDT werkzaamheden trainingen: Beoordeling

Join
OverviewБэйджы

Trainer - Taak 5.3 - MDT werkzaamheden trainingen: Beoordeling

Join

Content

Als je op het eind van jouw MDT bent gekomen, rond je alles zakelijk en in goed overleg met de projectleider van ExpeditieRED af. Er volgt een evaluatie gesprek, waarin we terugkijken op alle punten die in alle beoordelingsprotocollen voor trainers aan de orde zijn geweest. We kijken wat jouw ervaring is, wat je hebt geleerd en hoe je het hebt gevonden. Daarvan maken we samen een verslag dat we toevoegen aan jou dossier. Je krijg dan de badge voor dit onderdeel en een certificaat.
Daarnaast evalueren we het gehele traject. We vragen je wat goed is gegaan en wat niet en vooral wat wij beter hadden kunnen doen. Elk idee en elk voorstel is welkom. We gebruiken het verslag om onszelf te verbeteren en anoniem voor de verslaglegging aan de subsidiegever. Ook kan jij verzoeken jouw verslag over ExpeditieRED bij het jongerenpanel van ExpeditieRED neer te leggen.

Daarnaast vul je voor de landelijke MDT organisatie ook nog een vragenlijst in.


Get activity badge

BorstcrawlMeester Get this badge

De badge krijg je voor jouw evaluatie van jouw MDT tijd en de rol van ExpeditieRED daarbij.
Tasks
Task no.1
Issued by organiser or scanning QR code
Evaluatiegesprek houden en de twee verslagen maken en up-loaden.

Deze taakbadge krijg je als je alle afgesproken badges voor werkzaamheden en de eindbeoordeling hebt afgerond. Dan krijg je ook jouw certificaat. En als je alles in Flowsparks van de KNZB hebt ingevuld, het KNZB trainer 2 diploma. Wij zorgen dan voor de toekenning van de badges
Learning to learn
Added to playlist (1)
Time to complete: 5 hours
Share:

Organisers

ExpeditieRED

Used in playlists

Trainer Wedstrijdzwemmen
ExpeditieRED
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeMapActivitiesPlaylists