Apie
Grojaraščiai
Registruotis
1

Trainer - Taak 5.3 - MDT werkzaamheden trainingen: Beoordeling

Prisijungti
ApžvalgaŽenkliukai

Trainer - Taak 5.3 - MDT werkzaamheden trainingen: Beoordeling

Prisijungti

Apie

Als je op het eind van jouw MDT bent gekomen, rond je alles zakelijk en in goed overleg met de projectleider van ExpeditieRED af. Er volgt een evaluatie gesprek, waarin we terugkijken op alle punten die in alle beoordelingsprotocollen voor trainers aan de orde zijn geweest. We kijken wat jouw ervaring is, wat je hebt geleerd en hoe je het hebt gevonden. Daarvan maken we samen een verslag dat we toevoegen aan jou dossier. Je krijg dan de badge voor dit onderdeel en een certificaat.
Daarnaast evalueren we het gehele traject. We vragen je wat goed is gegaan en wat niet en vooral wat wij beter hadden kunnen doen. Elk idee en elk voorstel is welkom. We gebruiken het verslag om onszelf te verbeteren en anoniem voor de verslaglegging aan de subsidiegever. Ook kan jij verzoeken jouw verslag over ExpeditieRED bij het jongerenpanel van ExpeditieRED neer te leggen.

Daarnaast vul je voor de landelijke MDT organisatie ook nog een vragenlijst in.


Gauk veiklos ženkliuką

BorstcrawlMeester Gauk šį ženkliuką

De badge krijg je voor jouw evaluatie van jouw MDT tijd en de rol van ExpeditieRED daarbij.
Užduotys
Užduotis nr.1
Išduoda organizatorius arba nuskaitant QR kodą
Evaluatiegesprek houden en de twee verslagen maken en up-loaden.

Deze taakbadge krijg je als je alle afgesproken badges voor werkzaamheden en de eindbeoordeling hebt afgerond. Dan krijg je ook jouw certificaat. En als je alles in Flowsparks van de KNZB hebt ingevuld, het KNZB trainer 2 diploma. Wij zorgen dan voor de toekenning van de badges
Learning to learn
Pridėjo į grojaraštį (1)
Laikas pabaigti: 5 valandos
Dalintis:

Organizatoriai

ExpeditieRED

Panaudota grojaraščiuose

Trainer Wedstrijdzwemmen
ExpeditieRED
Badgecraft palaiko šią platformą ir plėtoja ją kartu su pagrindinėmis švietimo organizacijomis. Europos Sąjungos programa Erasmus+ dalinai finansavo pirmosios platformos versijos sukūrimą. Susisiekite su mumis support@badgecraft.eu.
Platforma
Pakeisti į kitą kalbą:
PradinisŽemėlapisVeiklosGrojaraščiai