Sobre
Playlist
Regístrate
1

ZRZ - Taak 2 - Belangrijke kennis en vaardigheden voor een toezichthouder

Participar
Panorama generalInsignias

ZRZ - Taak 2 - Belangrijke kennis en vaardigheden voor een toezichthouder

Participar

Contenido

Je kan er als toezichthouder alles aan doen om de veiligheid in het zwembad te handhaven, maar je hebt niet alles onder controle. Mensen kunnen gekke dingen doen en soms zit een ongeluk in een klein hoekje omdat bijvoorbeeld een zwemmer op een andere zwemmer springt. Een deel van de mensen is niet goed getraind en doet dingen die ze eigenlijk beter niet kunnen doen. Ook ervaren zwemmers kunnen kramp krijgen. Soms zijn verdrinkingen niet gemakkelijk te herkennen.
Je moet als er iets voorvalt, direct handelen en over de kennis en vaardigheden beschikken om zo’n situatie direct op te lossen en dat veilig voor jezelf en anderen te doen. Deze workshop gaat over de kennis en ervaring, die je nodig kan hebben.


Consigue la insignia de actividad

WaterbewustzijnPionier Consigue esta insignia

Als je deze workshop hebt gevolgd beschik je over de kennis, de vaardigheden en middelen die je kan inzetten. De vaardigheden worden in een andere activiteit getraind in het bad.
Tareas
Tarea no.1
Emitido por el organizador o escaneando el código QR
Actief volgen van de workshop
Learning to learn
Añadido a la lista de reproducción (1)
Tiempo para completar: 4 horas
Compartir:

Organizadores

ExpeditieRED

Utilizado en las listas de reproducción

ZRZ - Toezichthouder zwembaden
ExpeditieRED
Badgecraft alberga esta plataforma y la desarrolla junto con organizaciones líderes educativas. El consorcio Europeo desarrolla esta plataforma con la cofinanciación del programa Erasmus+ de la Unión Europea.
Plataforma
Cambiar a otro idioma:
InicioMapaActividadesPlaylist