О нас
Плейлисты
Зарегистрироваться
1

ZRZ - Taak 2 - Verlenen van eerste hulp

Присоединяйтесь
ОбзорБейджи

ZRZ - Taak 2 - Verlenen van eerste hulp

Присоединяйтесь

Содержание

Als er iets gebeurt, grijp je gelijk in. Maar je moet wel je verstand gebruiken en je afvragen wat je het beste eerst kan doen of hoe je anderen inschakelt voor taken die jezelf niet allemaal tegelijk kan doen. Jij moet het overzicht houden en de leiding nemen.
Je weet hoe je iemand aan de kant moet krijgen en hoe je moet handelen met slachtoffers, die bij bewustzijn zijn en in paniek kunnen raken. Je zorgt er voor dat het letsel niet erger wordt dan nodig. Je herkent onderkoeling en weet hoe je dan moet handelen.
Als iemand buiten bewustzijn is moet je kunnen vaststellen of die persoon nog leeft en start je altijd een reanimatie. Je schakelt hulpdiensten in en je zorgt dat omstanders afstand houden, niet in paniek raken en zo nodig helpen.


Get activity badge

Zwemnood Regisseur Get this badge

Als je deze badge hebt behaald, kan je adequaat handelen in nood situaties en verricht je de eerste noodzakelijke handelingen die van levensbelang kunnen zijn. Je zorgt ervoor dat de toestand van het slachtoffer niet erger wordt.

Задания
Задание номер 1
Выдан организатором или посредством сканирования QR-кода
Volgen van de workshop en droog oefenen. De oefening in het zwembad volgt later.
Learning to learn
Добавить в плейлист (1)
Время на выполнение: 3 часа
Поделиться:

Организаторы

ExpeditieRED

Используется в плейлистах

ZRZ - Toezichthouder zwembaden
ExpeditieRED
Badgecraft размещает эту платформу и разрабатывает ее вместе с ведущими образовательными организациями. Программа Европейского Союза Erasmus+ выделила софинансирование для создания первой версии этой платформы. Свяжитесь с support@badgecraft.eu.
Платформа
Изменить язык:
Домашняя страницаКартаМероприятияПлейлисты