Tokante
Playlistnan
Sign up
1

Zwem MDT - Taak 4 - Behalen zwemdiploma

Djòin
Bista generalBadge

Zwem MDT - Taak 4 - Behalen zwemdiploma

Djòin

Kontenido

Je hebt een zwemtest afgelegd en een badge gekregen om deel te nemen aan MDT. ExpeditieRED wil echter dat iedereen die meedoet, zelf ook beter leert zwemmen. Dit vergroot niet alleen je veiligheid enorm, maar zorgt er ook voor dat je meer plezier beleeft aan activiteiten in het water. Daarom krijg je de kans om diploma A te halen, en als je dat al hebt, diploma B of C. Je leert de standaardzwemslagen en overlevingstechnieken die in Nederland worden gebruikt, en je verbetert je zwemconditie.

Om voldoende vaardig te worden, moet je uiteindelijk het ABC-diploma behalen. Het is meestal niet haalbaar om alle drie de diploma's tijdens je MDT te behalen. We raden je aan om na je MDT door te gaan met lessen, want alleen met een ABC-diploma ben je goed genoeg om in het open water te zwemmen. Sommige mensen die hier zijn geboren, denken hier te gemakkelijk over en overschatten zichzelf.


Optené badge di aktividat

ZwemTriomf Optené e badge akí

Met deze badge heb je een zwemdiploma behaald, wat de basis vormt voor je eigen veiligheid.
Tasks
Task no.1
Publiká dor di e organisadó òf skèn e kódigo QR
Je volgt zwemlessen en sluit deze af met een diploma.
Learning to learn
Agregá den playlist (1)
Time to complete: 15 ora
Share:

Organisadónan

ExpeditieRED

Used in playlists

Zwem MDT voor migranten
ExpeditieRED
Badgecraft ta fasilitá e plataforma akí i ta desaroy'é huntu ku organishonnan líder den edukashon. E programa Erasmus+ di Union Europeo a ko-finansiá kreashon di e promé vershon di e plataforma akí. Tuma kontakto ku support@badgecraft.eu.
Plataforma
Kambia pa otro idioma:
KasMapaAktividatPlaylistnan