O
Plejliste
Prijavite se
1

Zwem MDT - Taak 4 - Behalen zwemdiploma

Pridruži se
PregledZnačke znanja

Zwem MDT - Taak 4 - Behalen zwemdiploma

Pridruži se

Sadržaj

Je hebt een zwemtest afgelegd en een badge gekregen om deel te nemen aan MDT. ExpeditieRED wil echter dat iedereen die meedoet, zelf ook beter leert zwemmen. Dit vergroot niet alleen je veiligheid enorm, maar zorgt er ook voor dat je meer plezier beleeft aan activiteiten in het water. Daarom krijg je de kans om diploma A te halen, en als je dat al hebt, diploma B of C. Je leert de standaardzwemslagen en overlevingstechnieken die in Nederland worden gebruikt, en je verbetert je zwemconditie.

Om voldoende vaardig te worden, moet je uiteindelijk het ABC-diploma behalen. Het is meestal niet haalbaar om alle drie de diploma's tijdens je MDT te behalen. We raden je aan om na je MDT door te gaan met lessen, want alleen met een ABC-diploma ben je goed genoeg om in het open water te zwemmen. Sommige mensen die hier zijn geboren, denken hier te gemakkelijk over en overschatten zichzelf.


Preuzmi značku znanja aktivnosti

ZwemTriomf Preuzmi ovu značku znanja

Met deze badge heb je een zwemdiploma behaald, wat de basis vormt voor je eigen veiligheid.
Zadaci
Zadatak broj1
Izdato od strane organizatora ili skeniranjem QR koda
Je volgt zwemlessen en sluit deze af met een diploma.
Learning to learn
Dodato na plejlistu (1)
Vreme za završetak: 15 sati
Podelite :

Organizatori

ExpeditieRED

Koristi se u plejlistama

Zwem MDT voor migranten
ExpeditieRED
Badgecraft drži i razvija ovu platformu sa vodećim obrazovnim organizacijama. Program Evropske unije Erasmus+ odobrio je sufinansiranje za izradu prve verzije ove platforme. Kontaktirajte support@badgecraft.eu.
Platforma
Promenite na drugi jezik:
Početna stranicaMapaAktivnostiPlejliste