Despre
Liste de activități
Sign up
1

Zwem MDT - Taak 4 - Behalen zwemdiploma

Aderă
Prezentare generalăInsigne

Zwem MDT - Taak 4 - Behalen zwemdiploma

Aderă

Conținut

Je hebt een zwemtest afgelegd en een badge gekregen om deel te nemen aan MDT. ExpeditieRED wil echter dat iedereen die meedoet, zelf ook beter leert zwemmen. Dit vergroot niet alleen je veiligheid enorm, maar zorgt er ook voor dat je meer plezier beleeft aan activiteiten in het water. Daarom krijg je de kans om diploma A te halen, en als je dat al hebt, diploma B of C. Je leert de standaardzwemslagen en overlevingstechnieken die in Nederland worden gebruikt, en je verbetert je zwemconditie.

Om voldoende vaardig te worden, moet je uiteindelijk het ABC-diploma behalen. Het is meestal niet haalbaar om alle drie de diploma's tijdens je MDT te behalen. We raden je aan om na je MDT door te gaan met lessen, want alleen met een ABC-diploma ben je goed genoeg om in het open water te zwemmen. Sommige mensen die hier zijn geboren, denken hier te gemakkelijk over en overschatten zichzelf.


Obțineți insigna de activitate

ZwemTriomf Obțineți această insignă

Met deze badge heb je een zwemdiploma behaald, wat de basis vormt voor je eigen veiligheid.
Tasks
Task no.1
Emisă de organizator sau prin scanarea codului QR
Je volgt zwemlessen en sluit deze af met een diploma.
Learning to learn
Adăugat la lista de redare (1)
Time to complete: 15ore
Share:

Organizatori

ExpeditieRED

Used in playlists

Zwem MDT voor migranten
ExpeditieRED
Badgecraft găzduiește această platformă și o dezvoltă împreună cu organizații educaționale de top. Programul Uniunii Europene Erasmus+ a acordat cofinanțare pentru construirea primei versiuni a acestei platforme. Contactați support@badgecraft.eu.
Platformă
Schimbați într-o altă limbă:
AcasăHartăActivitățiListe de activități